Polcar Romania

SRLine

Ce este SRLine si ce reprezinta ?

In zilele noastre există o gamă largă de produse de la numeroși furnizori disponibili pe piața de piese de schimb pentru autovehicule. Printre acestea există o creștere constantă a mărcilor create de distribuitorii de piese de schimb.

 

Una dintre ele este SRL (Linie de Schimb Selecționată) – marca creată de Polcar. Poziția noastră solidă pe piață, precum și experiența pe termen lung, ne-au determinat să creăm o marcă de produse selectate cu atenție, care să îndeplinească cerințele de siguranță și standardele de calitate

 

Luând în considerare schimbările de pe piața auto, este ușor de observat că societățile care oferă piese originale au mutat producția la subcontractanți. Aceste părți sunt ambalate mai târziu în cutiile de marcă pentru a fi vândute la prețuri de câteva ori mai mari decât costurile de producție.

 

Experienta noastra informeaza oferta noastra de cea mai inalta calitate a corpului, iluminatului, pieselor termice si a uzurii la preturi extrem de competitive.

 

Capacitatea vastă a depozitului nostru este concepută pentru a stoca elemente de dimensiuni mari și o gamă largă de gama de părți ale corpului, oglinzi, brațe de control, amortizoare, radiatoare și altele asemenea, motiv pentru care clientela noastră internă și străină crește tot timpul.

 

Datorită selecției atente a producătorilor și a produselor acestora, clienții noștri au acces la piesele utilizate pe liniile de asamblare a autoturismelor. Datorită marjelor reduse, aceste prețuri sunt mult mai mici. Mai multe informații găsiți în catalogul web.